Benecol® SOFT-GEL KAUWTABLETTEN

een effectieve manier om het cholesterol te verlagen

Benecol® Soft-gel kauwtablet is een voedingssupplement op basis van plantenstanolester. Plantenstanolen komen van nature voor in voeding maar in te lage hoeveelheden om het cholesterol te verlagen. Door plantenstanolen toe te voegen aan een voedingssupplement kan het cholesterol op een effectieve manier worden verlaagd. In de Benecol soft-Gel kauwtablet is plantenstanolester toegevoegd.
benecol-product-nl

Benecol met Plantenstanolester – cholesterol verlagen zonder ongewenste bijwerkingen

Van reguliere geneesmiddelen om het cholesterol te verlagen, de zgn statines, worden regelmatig bijwerkingen gemeld zoals spierpijn, spierkrampen, maag- en darmklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Het gebruik van plantenstanolester is een eenvoudige en effectieve manier om uw cholesterol te verlagen zonder risico op bijwerkingen. Plantenstanolester komt niet in het bloed, maar voorkomt de opname van het slechte LDL-cholesterol vanuit de dunne darm. Hierdoor kent Benecol met plantenstanolester geen bijwerkingen. Het toevoegen van deze smakelijke soft gel kauwtablet aan uw dagelijkse maaltijden is een eenvoudige en effectieve manier om uw cholesterol te verlagen, waar u ook bent en wat u ook doet, thuis, op het werk of onderweg.
Iedere Benecol® soft gel tablet bevat het unieke plantenstanolester, met een aantoonbaar cholesterol verlagend effect. Probeer deze soft gel tablet aan uw dagelijkse routine toe te voegen. Benecol kauwtabletten zijn bij kamertemperatuur te bewaren en u heeft altijd de juiste dosis.
* Plantenstanolester is een van de weinige ingrediënten waarvoor de hoogst mogelijke gezondheidsclaims gelden van de Europese Voedsel Veiligheids Authoriteit. Plantenstanolester verlaagt aantoonbaar het cholesterol. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten.

Ingrediënten Benecol® SOFT-GEL KAUWTABLETTEN

een effectieve manier om het cholesterol te verlagen

– Plantenstanolesters voedingssupplement lemon & lime (bevat zoetstof) – Plantenstanolesters (plantenstanolen 30 g / 100 g) – Zoetstof (xylitol) – Water – Gelatine – Bevochtigingsmiddel (glycerol) – Zuurtegraadregelaars (trinatriumcitraat, appelzuur) – Natuurlijke kalk smaak – Kleur (beta-caroteen) – Koolzaadolie voor het smeren van de blister. – Overmatig gebruik van Xylitol kan een licht laxerende werking hebben. Benecol soft Gel kauwtabletten zijn suikervrij.
benecol voedingswaarde
(klik om te vergroten)

Plantenstanolester in Benecol® is bewezen cholesterolverlagend

3 soft gel kauwtabletten per dag (1,5g plantenstanolen) verlagen het cholesterol effectief wanneer deze worden ingenomen tijdens de maaltijd en als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 – 6 soft gel tabletten (1,5 tot 3 gram plantenstanolen). Neem niet meer dan 6 tabletten (3 gram) per dag. 1 soft-gel tablet bevat 0,5g plantenstanolen.
Het is aangetoond dat plantenstanolester het cholesterol kan verlagen. Een verhoogd cholesterol gehalte is een risicofactor bij de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Hartziekten hebben meerdere risicofactoren en mogelijk dient u meer dan één van deze factoren te veranderen om het totale risico te verlagen. Benecol® producten zijn niet bedoeld voor mensen die hun cholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Benecol® producten zijn vanuit voedingsoogpunt mogelijk niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 5 jaar. Raadpleeg uw arts als u cholesterolverlagende medicatie gebruikt. Dit voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Dit product moet bewaard worden buiten het bereik van jonge kinderen.

Verkrijgbaarheid Benecol® SOFT-GEL KAUWTABLETTEN

Benecol® SOFT-GEL KAUWTABLETTEN zijn verkrijgbaar per 4 doosjes via www.benecol.com.